Inschrijven Tennislessen Junioren


Vanaf maandag 29 maart 2021 starten de tennislessen van het zomerseizoen 2021. Het einde van de zomerlessen is rond eind september 2021. De tennislessen worden gegeven door: Tennisschool Ben Hassing. Dagen waarop gelest kan worden zijn: dinsdag, woensdag (ovb) en donderdag. Kosten zijn: €219,00 (p.p. in een groep van: 4). Langer training per groep is mogelijk en ook in grotere groepen. Vraag naar de mogelijkheden enz. (Betalingen gaan in 4 termijnen). Afsluitende lesdag voor alle deelnemers is op zaterdag 25 september 2021. (Dit i.v.m. eventuele uitval van tennislessen door bijv. water op de baan, extreme omstandigheden enz.) (Deze datum alvast noteren in uw agenda) ( Lesweken: 18 + afsluitende lesdag ) * Tussendoor stoppen met de trainingen is op eigen kosten. Opgave kan t/m 14 Maart 2021 via: het formulier op de website van TCO of alle informatie mailen naar: [email protected] of het formulier langsbrengen in de winkel (Hassing Tennis Sport, Hoofdstraat 106, Overdinkel)
Ouders, verzorgers of wettelijk vertegenwoordigers verklaren door vermelding van hun naam in het daarvoor bestemde invulvakje op dit formulier, geen bezwaar te maken tegen deelname van het juniorlid dat aan hun zorg is toevertrouwd aan de lessen.
Tevens verklaar ik kennis genomen te hebben van de privacy-verklaring en geef toestemming voor het gebruik van zijn/haar gegevens zoals omschreven in deze verklaring