Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.C. Overdinkel! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
>
2/3 Junior lidmaatschap Junior leden
3/3 Vragen/opmerkingen Vragen/opmerkingen

Algemeen:

Met het opsturen van dit formulier machtigt u TCO om naast de contributie ook het inschrijfgeld te innen, dit geldt alleen voor senioren en bedraagt 15 Euro. Door op de knop "Versturen" te drukken verklaart u tevens kennis genomen te hebben van de privacy-verklaring van de vereniging en geeft u toestemming voor het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in deze verklaring. 

 

Junior lidmaatschap:

Indien de opgave een juniorlid betreft (t/m 16 jaar) verklaren de ouders, verzorgers of wettelijk vertegenwoordigers door de vermelding van hun naam in het daarvoor bestemde invulvakje op dit formulier, geen bezwaar te maken tegen het lidmaatschap van het juniorlid dat aan hun zorg is toevertrouwd.

 

Proeflidmaatschap;

Denk je dat tennis een sport voor jou is, maar wil je het eerst een paar weken proberen? Meld je dan aan voor het Proeflidmaatschap en ontdek hoe leuk tennis is! Het Proeflidmaatschap is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal weken kunt tennissen wanneer het jou uitkomt.

 

Tweede lidmaatschap;

Denk je dat tennis een sport voor jou is, maar ben je al lid van een andere sportvereniging. Meld je dan aan voor het Tweede lidmaatschap en ontdek hoe leuk tennis is! Het Tweede lidmaatschap is een volwaardig lidmaatschap,  waarbij je 50 % korting krijgt op de contributie.

 

Studenten lidmaatschap;

Denk je dat tennis een sport voor jou is, maar ben je een student met weinig financiele middelen? Meld je dan aan voor het Studenten lidmaatschap en je krijgt 50 % korting op de contributie.