hoe word ik lid

Tennis Club Overdinkel is een gezellige tennisvereniging met voor elk wat wils. Zowel voor de jeugd als voor senioren heeft TCO veel te bieden. De jeugd- en activiteitencommissie van TCO zet zich in voor de junioren door het organiseren van clubkampioenschappen en andere toernooien, competitie, tennistrainingen en andere activiteiten, zoals "Maak kennis met tennis" middagen. Ook de senioren komen aan hun trekken. Zij kunnen deelnemen aan toernooien, voorjaarscompetitie, najaars- en wintercompetities.  Maar buiten dit alles, kunt u natuurlijk van april tot en met oktober vrij tennissen op ons tennispark 't Wilpelo. TCO beschikt over 5 uitstekende gravelbanen met verlichting en een gezellige kantine. Het tennispark ligt in een rustige omgeving aan de rand van Overdinkel. 

De contributie voor het volledige jaar 2020 is als volgt

Seniorleden (17 jaar en ouder)  €   125,-- 

Juniorleden (0 t/m 16 jaar)       €     57,50 

Rustende leden *                             25,-- 

De contributie voor de zomerchallenge voor het jaar 2020 is als volgt           

Seniorleden (17 jaar en ouder) € 35,--                                   

Juniorleden (t/m 16 jaar)         € 25,--                                       

Van dit bedrag gaat er € 5,-- naar jouw eventuele voetbal/hockey vereniging. Bij aanmelding moet een recente pasfoto worden ingeleverd voor de ledenpas. De contributie wordt in 1 termijn automatisch afgeschreven. Waarborgsom is bij dit lidmaat-schap niet van toepassing. Inhoud Zomerchallenge voor de maanden juli-augustus en september: onbeperkt vrij spelen, deelname aan alle clubactiviteiten, deelname aan open toernooien, geen vrijwilligers-verplichtingen, lenen van een racket en/of ballen.

* Rustende leden ontvangen geen spelerspas en kunnen alleen deelnemen aan activiteiten welke door TCO worden georganiseerd. Zij mogen in andere gevallen geen gebruik maken van de banen. Genoemde leeftijden worden gerekend vanaf 1 januari.

Zijn er 3 of meer leden uit één gezin(zelfde adres!), dan krijgt u een korting van 10% op het contributiebedrag. Zij die na 1 juli lid worden, betalen dan: 

Senioren (17 jaar en ouder)      € 62,50

Junioren (0 tot en met 16 jaar) € 28,75

Wilt u lid worden van Tennis Club Overdinkel? Meldt u zich dan direct aan op deze website door gebruik te maken van onderstaande link. Met het invullen van het aanmeld- formulier via de link onderaan deze pagina meldt u zich aan als lid van TCO en verplicht u zich daarmee tevens tot het betalen van de contributie middels automatische incasso. De contributie wordt dan in tien termijnen afgeschreven; te beginnen in februari. Met het innen van de eerste contributie wordt ook de waarborgsom kantinediensten van € 45,00 verrekend. Let op! U moet wel een recente pasfoto inleveren voor de ledenpas. Deze kunt u afgeven op of opsturen naar de ledenadministratie van TCO, t.a.v. Gerrit Weeink, Heideveldweg 13, 7586 GT Overdinkel. Als u nog twijfelt, kunt u ook overwegen eerst een introducékaart te nemen. Deze kaarten zijn uitsluitend via [email protected] verkrijgbaar. Er bestaat een keuze voor een kaart voor 2 weken of voor 1 dag. De introductiekaarten zijn geldig tot 18.00 uur of van 18.00 uur tot 23.00 uur.

U betaalt                                            1 dag                     14 dagen

- als senior (17 jaar en ouder)              €  5,--                     €  18,--

- als junior (0 t/m 16 jaar)                   €  4,--                     €  13,--

Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.