Regeling introducees

Het is de leden van de tennisvereniging LTC, TCO, TV Brilmansdennen en TC Kardoes toegestaan om leden van voornoemde verenigingen uit te nodigen om op hun park te komen spelen. De introducé moet aan de volgende eisen voldoen:

· hij/zij moet lid zijn van een tennisclub binnen de gemeente Losser;
· hij/zij moet in het bezit zijn van een geldige ledenpas;
· hij/zij moet zich houden aan de baanregels van het desbetreffende    park.

Wanneer mag een introducé gebruik maken van de banen?

  • hij/zij mag alleen tennissen als er een baan vrij ligt en er geen  andere leden van de club aanwezig zijn die willen tennissen.
  • hij/zij mag alleen spelen met een lid van de desbetreffende  club.
    als hij/zij eenmaal speelt, mag hij/zij de op de baan geldende    tijdsduur afmaken.

Wat mag een introducé niet? 

  • hij/zij mag niet inklokken, dat wil zeggen, dat als er geen baan vrij is, mag hij/zij niet met een speler van de club gaan inklokken en wachten tot hij/zij aan de beurt is. Pas als de baan vrij ligt en niemand van de club daarop wil spelen, mag hij/zij inklokken en gaan tennissen. Komen er nadien leden die willen gaan tennissen, dan mag hij/zij de ingeklokte tijd uitspelen.

Uitzondering:

Alleen tijdens de Losserse kampioenschappen mogen leden van de in de gemeente Losser gevestigde tennisverenigingen op parken tennissen, die tijdens de kampioenschappen niet worden gebruikt. Inklokken is dan wel toegestaan.

Voorbeeld:

Stel de Losserse kampioenschappen worden gehouden op het park van LTC. De leden van LTC kunnen dan op de andere parken spelen, omdat daar geen kampioenschappen worden afgewerkt. Zij worden dan beschouwd als zouden het eigen leden zijn. Ze mogen dus gewoon inklokken.
Ze moeten zich wel houden aan de regels van het desbetreffende tennispark. De speler(s) moet(en) wel in het bezit zijn van een geldige ledenpas.

Aanvullende regeling: 

Als aanvulling op bovenvermelde regeling is het ook mogelijk om introductiekaarten voor 1 dag, 14 dagen of een maand te kopen. De introductiekaarten zijn geldig tot 18.00 uur of van 18:00 uur tot 23:00 uur. Deze kaarten kunt u aanvragen via [email protected]

Voor 1 dag:
Senioren: 17 jaar en ouder € 5,00
Junioren: 0 t/m 16 jaar € 4,00

Voor 14 dagen:
Senioren: 17 jaar en ouder € 18,00
Junioren: 0 t/m 16 jaar € 13,00

Voor 1 maand:
Senioren: 17 jaar en ouder € 30,00
Junioren: 0 t/m 16 jaar € 20,00