Informatie

Tennis Club Overdinkel is een gezellige tennisvereniging met voor elk wat wils. Zowel voor de jeugd als voor volwassenen heeft TCO veel te bieden. Dit kan als puur recreatieve speler, maar u kunt ook deelnemen aan de KNLTB-competities en de diverse toernooien. Het tennisseizoen loopt van april tot en met oktober op ons mooie tennispark 't Wilpelo. TCO beschikt over 5 uitstekende gravelbanen met ledverlichting en een gezellige kantine. Het tennispark ligt in een rustige omgeving aan de rand van Overdinkel.   

TCO kent meerdere soorten lidmaatschappen:

*Junior; voor de jeugd t/m de leeftijd van 16 jaar

*Senior; voor iedereen vanaf de leeftijd van 17 jaar

*Junior- of Senior les; voor degene die alleen les wil nemen bij onze club en al lid is bij een andere tennisclub

*Junior of senior competitie; voor degene die alleen competitie wil spelen bij onze club en al lid is bij een andere tennisclub. 

*Proeflidmaatschap junior of senior; Voor als je niet zeker weet of tennis een sport voor jou is, kun je het eerst vier weken proberen. Ben je enthousiast kun je daarna voor het vaste lidmaatschap gaan en worden de kosten voor het proeflidmaatschap in mindering gebracht.

*Studenten senior; Voor als je een student bent met weinig financiƫle middelen, je krijgt 50% korting op het reguliere lidmaatschap.

*ZomerChallenge junior of senior; dit lidmaatschap is bedoeld voor diegene die al een andere sport bedrijven en het leuk vinden om daarnaast in de zomermaanden te gaan tennissen.

*Tweede lidmaatschap senior; dit lidmaatschap is bedoeld voor diegene die al een andere sport bedrijven en ook lid zijn bij een andere sportclub en het leuk vinden om daarnaast te gaan tennissen. Bij dit lidmaatschap krijg je dan 50% korting op het reguliere lidmaatschap.  

Als peildatum voor de leeftijd wordt gerekend de status per 1 januari van het lopende jaar.

Hoe u lid kunt worden vindt u op de pagina "Hoe word ik lid"

De actuele contributiebedragen vindt u op de pagina "Contributie"

Eerder opgegeven persoonsgegevens kunt u wijzigen op de pagina "Gegevens wijzigen"

Hoe en wanneer u uw lidmaatschap kunt beƫindigen vindt u op de pagina "Lidmaatschap opzeggen"

Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend