Jeugd

Denk je dat tennis een sport voor jou is, maar wil je het eerst 2 maanden proberen? Meld je dan aan voor het Proeflidmaatschap en ontdek hoe leuk tennis is! Het lidmaatschap kost voor elke onderstaande kennismakingscursus € 12,50 voor 2 maanden. Na de periode van 2 maanden stop het lidmaatschap vanzelf. Ben je enthousiast geworden en wil je lid blijven, dan worden de kosten van het proeflidmaatschap verrekend met de kosten voor het vaste lidmaatschap.   We hebben voor de Jeugd 3 kennismakingscursussen verdeeld over verschillende leeftijden;

Kennismakingscursus van 2 maanden, leeftijd 4 t/m 6 jaar:

Voor kleuters in deze leeftijd is het een feestje om met leeftijdgenootjes plezier te maken op de tennisbaan. De les duurt een half uur. Langer kan en hoeft de boog op deze leeftijd niet gespannen te zijn.  Daarna gaan we gezamenlijk in het zonnetje of in het clubhuis ranja drinken met een gezond stukje fruit erbij. Aangezien we alle kinderen na elke les willen belonen, ontvangen ze een stickervel. Zodra dat vol is, krijgt ieder kind een fraai diploma !  

Kennismakingscursus van 2 maanden, leeftijd 7 t/m 10 jaar:

Eerst een gezellige warming up op muziek, daarna fijn aan de gang met een racket en een bal. De les duurt een uur. De kinderen leren de basisbeginselen van tennis, ze leren luisteren en samenwerken.  Hierna lekker ranja drinken en een gezond stukje fruit eten.

  Kennismakingscursus van 2 maanden, leeftijd 11 t/m 17 jaar (junior):

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en leren tennissen. De les duurt een uur. Deze leeftijdscategorie heeft ook de mogelijkheid om vrij te tennissen wanneer je maar wil.                   

Diverse handige links:

De website van de KNLTB: www.knltb.nl 

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar: www.tenniskids.nl 

www.mijnknltb.toernooi.nl