Soos op maandagavond

Ook in het seizoen 2024 gaan we door met de Soos-avond. Vanaf maandagavond 8 april  zijn alle seniorenleden van de vereniging welkom om samen in dubbel-teams recreatief te tennissen.

Gezelligheid staat gedurende deze avond hoog in het vaandel We kijken dan ook niet naar de speelsterkte van de deelnemers als het gaat om de indeling van de dubbel-teams.

Hoe werkt het;   We tennissen die avond in 3 tijdblokken van 45 minuten.

Tijdblok 1 is van 19:30 uur tot 20:15 uur. Tijdblok 2 is van 20:30 uur tot 21:15 uur.  Tijdblok 3 is van 21:30 uur tot 22:15 uur.  

Voor aanvang van elk tijdblok werpen we de tennisrackets van degene die in dit tijdblok mee willen doen bij elkaar en iemand van de SOOS-commissie pakt 4 willekeurige tennisrackets uit de stapel. De eigenaren van die tennisrackets spelen dan tegen en met elkaar. Standaard hebben we de beschikking over tennisbaan 1 en 2. Bij een grote deelname en als er nog tennisbanen beschikbaar zijn kunnen we er tennisbanen bij nemen.   Je hoeft je niet op te geven voor de SOOS-avond en de deelname kost je geen geld. Je mag komen wanneer je wilt en zin hebt. Er zijn dus geen verplichtingen voor deelname! 

De SOOS-commissie bestaat uit de volgende leden;  

Gerrit Roozeboom, Hans van Huizen, Gerrit Weeink en Esther BrĂ¼ning